» Галерия

ЕКИПЪТ ТРЪГНА КЪМ МЕКАТА НА ШОУБИЗНЕСА С МОЛЕБЕН ЗА УСПЕХ!

14 дни, 6 световни мегаполиса, 47 души екип, хиляди продадени билети. За онези, които не вярваха или откровено се съмняваха в достоверността на един от най-амбициозните български проекти: турнето на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд в Северна Америка стартира тази сутрин. Екипът излетя в 10:00 ч. от терминал 2 на летище София с чартърен полет за Бостън. Самолетът – Boеing 727-300 /85 У/ - е любезно предоставен от Bulgaria Air и ще бъде на разположение специално за Слави и хората му по време на цялото турне. В 7:30 ч. тази сутрин екипът спази традицията си и непосредствено преди отпътуването и старта на турнето бе отслужен молебен за успех в столичния храм „Св. вмчк Георги Победоносец”.

Координаторите на дългоочакваното шоу в Бостън, които вече очакват пристигането на звездите, междувременно споделиха, че за събитието на 23 септември в публката ще присъстват дори българи от щата Тексас и голяма шумна компания от Флорида. Измежду зрителите ще има и жители на Ню Йорк, които очакват Слави и бенда с толкова голямо нетърпение, че купуват билети и пътуват за Бостън, вместо да изчакат пристигането на своите любими музиканти два дни по-късно (за концерта в Ню Йорк на 25 септември). Първи да видят Слави са пожелали и наши сънародници, живеещи в Калгари, Канада.

След Бостън и Ню Йорк турнето продължава с два концерта в Чикаго (29 и 30 септември). На 2 октомври шоуто ще кацне на западния бряг в прочутия Saban Theatrе в града на ангелите (Лос Анжелис). Не по-малкия интерес към турнето в Канада доведе до решението на организаторите на 5 октомври в Монреал да се проведат не един, а два концерта (17:30 ч. и 19:30 ч). Заключителното за турнето уникално шоу ще се случи в Торонто на 6 октомври.

Ограничено количество билети за всички концерти все още могат да бъдат намерени както онлайн в мрежата на (www.ticketpro.bg) и www.bg-chicago.com, така и на място на касите в залите или чрез локалните разпространители.

реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
09/21/2019
Гълъбин, Гълъбина
09/23/2019
Владислав(а)
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news