» обир коса
начало » обир коса
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Задигнаха човешка коса за хиляди долари

Мъж и жена проснали фризьорките и напълнили цял сак с коси и пари

(06/04/13) Двама обирджии са направили странен удар в салон за красота в Чикаго – заедно с парите от касата, те задигнали човешка коса за хиляди долари.

Двойката крадци са мъж и жена, които полицията в Чикаго обяви за издирване. Преди да направят удара, те посетили на два пъти салона John's Beauty Supply в южната част на града.

Атакували в ранния следобед. Двете служителки – жени на 21 и на 57 години, били вътре в студиото за красота, когато обирджиите влезли. Мъжът ги заплашил с оръжие и ги повалил на пода, а жената ги напръскала със спрей.
Мъжът отворил голям сак, който напълнил с човешки коси под формата на екстеншъни. Цената им е няколко хиляди долара. Едновременно с това, крадецът взел парите от касата и кредитните карти на служителките.

По-възрастната фризьорка изпаднала в шок от преживяното и била откарана в болница. Колежката й била консултирана и прегледана от лекарите на място в салона.

Двете жени описват обирджията като черен мъж на възраст между 18 и 22 години, със среден ръст и нормално тегло. Имал кафяви очи и късо подстригана черна коса, носел червено яке. Жената също е чернокожа, на около 25 години, с кафяви очи и черна коса. Била е облечена с тъмен суичър, била с качулка.

Полицията моли жителите на Чикаго, ако разпознаят обирджиите, да телефонират на 312-747-8273.

Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
09/21/2019
Гълъбин, Гълъбина
09/23/2019
Владислав(а)
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news