» Дженифър Лорънс
начало » Дженифър Лорънс
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Психар тормози Дженифър Лорънс

Обадил се на брат й 200 пъти, обявил се за неин „съпруг до живот”

(05/28/13) Мъж беше арестуван за тормоз на носителката на “Оскар” Дженифър Лорънс. Той се опитвал да се добере до актрисата чрез брат й. 23-годишният Жао Хан Чонг, за който е съобщено, че е канадец, е арестуван в Луисвил, щата Кентъки – родното място на актрисата, от агенти на ФБР.

Той дебнал Блейн Лорънс в различни щати и го тормозил по телефона. Напористият фен му звъннал над 200 пъти само за един месец. Чонг настоятелно молил Блейн да му помогне да се свърже с Дженифър.

Така той щял да я защити, а в противен случай семейство Лорънс щели да бъдат сполетени от “лоши неща”. Мъжът често се представял и като “съпруг до живот” на Дженифър.

Преследвачът дори отлетял за Кентъки, откъдето продължил да тормози брата. “Наистина ме разстрои”, казал му той. “Нека видим какво се случва, когато съм разстроен, искаш ли?”, попитал го заплашително той.

Чонг влязъл в полезрението на полицията, когато отишъл в местния участък и попитал за адреса на майката на Дженифър. Той е задържан против волята му в болница, където ще му бъде направена психиатрична експертиза. Полицията го е арестувала, след като напуснал болницата.
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
10/08/2019
Аврам
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news