» изложение Чикаго
начало » изложение Чикаго
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Осем BG изби показват вино в Чикаго

България със свой щанд на най-голямото хранително изложение в САЩ

(05/20/13) Осем български изби представят елитни вина на най-голямото хранително изложение в САЩ. В него участват фирми от хранително-вкусовата промишленост, а страната ни се представя за пръв път със свой щанд, съобщиха от Министерство на земеделието и храните.

Изложението NRA Restaurant Hotel-Motel Show се организира от Националната ресторантьорска асоциация на САЩ в Маккормик плейс в Чикаго. То продължава до 21 май.

В изложението участват над 2 000 изложители и 60 000 експерти от САЩ и 100 други страни. Те представят най-новите световни тенденции в сферата на хранително-вкусовата промишленост.

България се представя на изложението от главния изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по лозата и виното Красимир Коев и от Пламен Моллов, председател на Националната лозаро-винарска камара. Избите “Бългериън херитейдж”, “Винпром Ямбол”, “Катаржина естейт”, “Eдоардо Миролио”, “Шато Бургозоне”, “Домейн Бойар”, “Анжелус естейт” и “Винзавод Асеновград” показват най-отбрани бели и червени вина и розета.

Български храни и напитки представя компанията “V&G Commerce”, която внася родни продукти на пазара в Чикаго.


Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
09/21/2019
Гълъбин, Гълъбина
09/23/2019
Владислав(а)
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news