» лотариен билет
начало » лотариен билет
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Мъж намери билет за $4,85 млн. в буркан

Мъртвата дъщеря на Рикардо Черезо му подарила бисквитките, затова вярва, че парите са подарък от нея

(05/15/13) Мъж от района на Чикаго намери печеливш лотариен билет, забравен в буркан с курабийки, който му донесе печалба от 4,85 милиона долара.

Съпругата на Рикардо Черезо искала да изхвърли стария амбалаж и помолила съпруга си да провери лотарийните билети, които семейството събирало от година в стария буркан.

Рикардо отишъл на кварталната бензиностанция, откъдето му казали, че трябва да отправи запитване до Illinois Lottery. „Не казаха нищо повече – нито дали печеля нещо, нямаше поздравления – просто да се свържа с организаторите на лотарията”, разказва Рикардо Черезо.


Оказало се, че билетът, купен през февруари, печели $4,85 милиона.

Печелившият билет не би могъл да дойде в по-подходящо време за семейство Черезо. Къщата им била заплашена от възбрана, а наскоро, вследствие на серия припадъци, починала 14-годишната им дъщеря Савана.

Тъкмо момичето преди време купило буркана с курабийки като подарък за баща си. Това станало малко преди детето да почине на 12 август миналата година. Семейството съхранявало в буркана лотарийни билети и някои свои скъпи семейни спомени.

Първата реакция на семейство Черезо е била тъга и съжаление. „Съжаление за това, че детето ни не е тук сега, за да се радва, заедно с нас”, казва Рикардо. Но той е намерил спокойствие, вярвайки, че това е невероятен подарък от неговата починала дъщеря.

Семейството планира да продължи да работи, за да плаща ипотеката на къщата си, и да дари част от сумата на своята църква, както и за благотворителност.
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
10/08/2019
Аврам
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news