» Отвлечени жени
начало » Отвлечени жени
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Изнасилвали и били отвлечените в Охайо

  Похитените жени забременявали по пет пъти, братята им правели аборти

Аманда Бери и Джина ДеХесус по времето на изчезването им.


(05/09/13) Побоища, аборти, връзвания с вериги и други издевателства са преживели Аманда, Джина и Мишел в къщата на ужасите в Кливланд, Охайо.

Момичетата били многократно изнасилвани и пребивани по време на 10-те години на пленничеството си. Те забременявали най-малко 5 пъти. Какво е станало с бебета, не е известно. Полицията претърсва всеки сантиметър от къщата и двора в Охайо за човешки останки. До снощи там не бе открито нищо, съобщиха разследващите.

Една от жените претърпяла поне 3 аборта от недохранване, освен това похитителите удряли жертвите си по коремите,за да пометнат. Затова има версия, че не е имало други живородени деца, освен намереното в къщата 6-годишно момиченце.

То е дъщеря на Аманда Бери, едната от трите спасени американки. Аманда заедно с Джина Дехесус и Мишел Найт били държани оковани във вериги, които висели от тавана. Когато понякога ги извеждали на двора, извергите ги водели с кучешки нашийници на врата.

Къщата, в която бяха намерени жените, принадлежи на 52-годишния Ариел Кастро, шофьор на автобус, роден в Пуерто Рико. Полицията възнамерява да претърси и къщите на останалите двама братя - Педро и Онил, на 54 и 50 г. Тя ще проверява също дали жертвите са били местени.

Обществеността в Кливланд остро поставя въпроса как е било възможно 10 г. никой да не забележи, че в къща, разположена в най-населения район на града, се случва нещо нередно.

Елзи Синдтрън, която живее през три къщи, разказала пред медиите вчера, че дъщеря преди няколко години видяла гола жена да лази на четири крака в задния двор на Ариел Кастро и се обадила в полицията, но сигналът не бил взет насериозно. Друга съседка, живееща в апартамент насреща, също видяла в двора три млади голи жени с кучешки нашийници на вратовете. И тя звънила в полицията, но оттам не отговорили.

Синът на Ариел - Антъни, 31-годишен банкер, разказал как като малък баща му го биел жестоко, пребил почти до смърт и майка му, докато тя се възстановявала от мозъчна операция. Често заплашвал със смърт и двете си дъщери. Антъни го описва като жесток и потаен човек. Когато синът идвал в къщата му, той никога не го допускал до вечно заключеното с катинари мазе.

Емили Кастро, едната от дъщерите на Ариел, пък е в затвора за 25 г., тъй като опитала да заколи 11-месечното си момиченце. Тя страдала от маниакална депресия. Ден, след като бащата на детето я напуснал, тя наръгала бебето 4 пъти в гърлото, след това си прерязала вените и опитала да се удави в близката река.

Миналата година по време на бдение за Джина Дехесус Ариел също бил сред присъстващите и дори утешавал майката на момичето.

Година след като Аманда Бери изчезнала в Кливланд, майка се обърнала за помощ към известна врачка, която води тв шоу, съобщи Ей Би Си. Ясновидката Силвия Браун казала на Лоуана Милър по време на предаване през 2004 г., че дъщеря е мъртва. "Тя не е жива, скъпа", казала Браун, а майката избухнала в сълзи. Милър повярвала 98 на сто в онова, което гадателката казала, твърдят роднини. Тя се поболяла от мъка и скоро починала от "разбито сърце".

В понеделник обаче Аманда бе открита жива. От Ей Би Си опитали да се свържат с врачката, но тя не вдигала телефона. От тв шоуто също не отговаряли, но се предполага, че то няма да просъществува дълго.

И през 2003 г. Браун казала на родители на изчезнало момче, че синът им е убит, а той бил намерен жив след 4 г. Тогава тя предизвикала вълна от критики, но продължила да пророкува в ефир.
Полицията издирва и четвърта жертва на тримата братя Ариел, Петро и Онил Кастро.
По време на първоначалните разпити Мишел Найт казала, че преди около 10 г. в къщата имало още едно момиче, но то изчезнало.

Репортер на телевизията в Кливланд пък посочил, че в мазето на "къщата на ужасите" бил намерен надпис "Почивай в мир" до име, което не било на нито една от трите спасени жени. "Това момиче е живяло известно време с тях, но един ден те се събудили и тя не била вече там. Не я ясно какво е станало с нея", казва журналистът, цитирайки полицейски данни.

Мишел казала още, че не знае точно колко жени е имало в къщата, тъй като всички били държани в отделни заключени стаи. Роднини на изчезналата преди 6 г. в същия район Ашли Съмърс се надяват, че арестуваните братя знаят нещо за нейната съдбата. Момичето било на 14 г., когато го видели за последен път, и случаят му бил свързан от детективите с този на Бери и Дехесус.


Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
10/08/2019
Аврам
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news