» наводнения
начало » наводнения
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Оценяват засегнати от потопа имоти

От 1818 г. не сме имали такова бедствие, заяви губернаторът Пат Куин


(04/30/13) Инспектори започнаха да оценяват щетите от наводненията, които засегнаха 48 окръга на щата Илинойс Властите молят хората да бъдат търпеливи и да посрещнат инспекторите, които да определят размера на федералната помощ за пострадалите.

Федералната агенция за управление на кризите, с помощта на други държавни органи, започна огледите в окръзите Кук, Дю Пейдж и Лейк. Това може да доведе до федерални субсидии и нисколихвени кредити за собствениците на имоти, засегнати от потопа. Основните въпроси, на които трябва да отговорят пострадалите, са дали имат застраховка на имота срещу наводнения и какви вещи са били унищожени при потопа.

Оценката на щетите е първата стъпка за подготовка на федералната помощ, заяви губернаторът на Илинойс Пат Куин. „Ние никога досега, в цялата история на щата до 1818 г.1 не сме имали такива страшни наводнения в толкова различни части на Илинойс”, заяви Куин.

Кметът на Чикаго Рам Еманюел по-рано този месец каза, че във Ветровития град ще бъде изграден тунел за превенция на наводненията.

Последният път, когато Илинойс получи федерална помощ за справяне с наводненията, е след проливните дъждове през юли 2010 година. Тогава федералната Агенция за управление на кризите похарчи около $ 320,0 милиона за пострадалите семейства.
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
10/08/2019
Аврам
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news