» мост
начало » мост
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Пак затварят Wells Street Bridge

Започва вторият етап от проекта за преустройство на 91-годишния мост

(04/27/13) Жителите на Чикаго ще се сблъскат с трудности в транспортирането заради поредното затваряне на моста Wells Street Bridge.

Движението по него ще бъде спряно в петък заради ремонт, който ще продължи до 6 май включително.


Това е вторият етап от проекта за преустройство на 91-годишния мост и изместването на релсите на Chicago Transit Authority. Засегнати от ремонта ще бъдат транспортните услуги по Purple, Red and Brown линиите.

„Докато влаковите услуги са прекъснати, ще имаме възможността да направим пълно преустройство на историческия мост”, смята градският комисар по транспорта Гейб Клайн.

Съоръжението бе затворено за девет дни миналия месец. Тогава, за да приключат с първия етап от преустройството, работниците работиха на 12-часови смени, дори и по времето на тежката снежна буря. Проектът е с изключително тежки строителни стандарти, но властите смятат, че ремонтът му ще приключи в срок и в рамките на определения бюджет.

Жителите на Чикаго могат да видят каква работа е свършена до момента – реновираната част на моста е боядисана в сиво, докато старата е все още в червено. Целият мост ще бъде боядисан в емблематичния червен цвят през това лято.
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
10/08/2019
Аврам
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news