» яма на пътя
начало » яма на пътя
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Яма на пътя погълна 3 коли + ВИДЕО, СНИМКИ

Бурята отмени полети, затвори училища и шосета, властите предупреждават за още дъждове

(04/18/13) Жестока буря отвори огромна яма на пътя в Чикаго, която погълна три коли. Заради поливните дъждове и наводнения във Ветровития град, бяха затворени пътища, отменени полети, десетки влакове закъсняха, училища бяха затворени.


Ямата на пътя е зейнала н улица в южната част на Чикаго. Тя е по цялата ширина на шосето, обхваща и част от тревните площи. Две от колите, пропаднали вътре, вече са изтеглени, за третата бяха повикани спасителни екипи. Един от шофьорите на пропадналите коли е настанен в болница без опасност за живота.

Националният метеорологичен център предупреди, че опасност от наводнения има в 17 града в Илинойс, включително Чикаго и предградията му, както и за два северозападни града в Индиана. Между 3 и 7 инча дъжд паднаха над Чикаго за последните 24 часа. Очаква се валежите да продължат.

Отменени са над 500 полета на летище O’Hare. Други полети закъсняха с повече от 90 минути. На летище Midway отменените полети са 30, а закъсненията са в рамките на 30 минути.
Предупреждения за гръмотевични бури в четвъртък вечер има за части от Илинойс, Мисисипи, Арканзас, Тенеси, Кентъки и Индиана.

Властите в чикагското предградие Ломбард обявиха риск от наводнения и предупредиха хората да избягват пътуванията.
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
09/21/2019
Гълъбин, Гълъбина
09/23/2019
Владислав(а)
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news