» брат мадона
начало » брат мадона
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Братът на Мадона тъне в мизерия

Антъни Чиконе обвинява известната си сестра за неволите си

(04/02/13) Братът на поп иконата Мадона Антъни Чиконе я обвинява за своите несгоди. 56-годишният мъж е бездомен алкохолик, който трета година живее на улицата в градчето Травърс, щата Мичиган. В същото време състоянието на музикалната легенда се оценява на 650 милиона долара.

До 2009 г. Антъни е работел в семейната винарна. Загубил работата си заради алкохолната си зависимост. Мадона на няколко пъти плащала за лечението и рехабилитацията му, но брат й пак посягал към чашката.
Антъни я обвинява в егоизъм. „Изобщо не й пука жив ли съм, или съм умрял. Тя живее в свой собствен свят. Никога не съм я обичал и тя не ме е обичала.".

Той дори я упреква за положението си. „Стигнах дотук, защото нямам подкрепа от семейството. Налага се да работя каквото и да е. Вие какво бихте сторили, ако богатите ви роднини ви отбягват?".

Кейти Матиър, дегустатор във винарната на семейство Чиконе, обаче смята, че братът на Мадона не е прав. "И Мадона, и баща й Тони се опитаха на няколко пъти да му помогнат, но Антъни просто е неспасяем".

Близките на семейство Чиконе разказват, че бащата Тони е съсипан от проваления живот на сина си и безуспешните опити да му помогне.

Наскоро Чиконе лежа в затвора за на един месец след инцидент, при който в нетрезво състояние псувал деца пред местна църква.

Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
10/08/2019
Аврам
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news