» учител секс
начало » учител секс
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Учител арестуван за секс с ученичка

Компютърът му бил пълен с порно снимки на тийнейджъри

Изнудваните деца са от гимназия "Мортън"
(03/28/13) Бивш учител от гимназия „Мортън” в Хамънд, Индиана, е обвинен, че е правил секс най-малко с една от своите ученички, а в компютъра му са намерени стотици голи снимки на тийнейджъри.


27-годишният Джон Ерик Лили от Седър Лейк, Индиана, е бил арестуван по обвинения за притежание на снимки на малолетни с изразено сексуално съдържание, съобщиха федералните власти.

Според обвиненията, Лили е принудил най-малко 10 непълтолетни ученици да му пращат голи снимки. Прокуратурата го обвинява и за това, че е правил секс със 17-годишна ученичка в дома си в Седър Лейк.

Майката на момичето се свързала с полицията, след като започнала да подозира, че дъщеря й има връзка с педагога.

Първоначално тийнейджърката отрекла, че е правила секс с преподавателя. Казала на следователите, че той е един от най-добрите й приятели, че й е помагал със задачите и е изслушвал проблемите й.

Преподавателят пък казал при разпитите, че Лили е била влюбена в него, но изглеждала като човек, който „се нуждае от помощ”. Той също отрекъл за секс с момичето.

По-късно и двамата са признали за аферата си.

В компютъра на Лили са намерени голи снимки на момичето, както и на още поне 10 непълнолетни. Засечени са и разговорите, в които учителят ги карал да му пращат снимки на интимните си части.
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
10/08/2019
Аврам
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news