» Джеси Джаксън
начало » Джеси Джаксън
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Джеси Джаксън – младши се изправя пред съда

Чикагският демократ похарчил за луксозни вещи $750 000 от кампанията си

(02/19/2013) Бившият конгресмен Джеси Джаксън-младши, който преди няколко дни бе обвинен в присвояването на 750 хил. долара, събрани по време на предизборната му кампания, застава пред съда в сряда. Това ще е първото му появяване пред публика, откакто миналото лято си взе болнични, за да се лекува от маниакално-депресивно разстройство.

Политикът от щата Илинойс е син на известният активист и борец за човешки права - пастор Джеси Джаксън, кандидатирал се неколкократно и за президент на САЩ.


Бившият конгресмен е обвинен , че изтеглил от сметката на кампанията повече от 750 000 долара за лични нужди, като часовник "Ролекс" за 45 000 долара, кожени палта, козметични операции и предмети, принадлежали на Майкъл Джексън като например шапката му, оценена за $ 4 600. С част от сумата ремонтирал дома си. Той е заплашен от присъда до 57 месеца затвор.
„През целия си живот разбрах, че никой от нас не е имунизиран от недостатъци и човешки слабости", каза Джаксън в изявление, разпространено от неговите адвокати. Той казва, че няма извинение за неговите грешки и неправилни решения.
Съпругата на Джаксън, Санди, бе обвинена във фалшифициране на данъчните си декларации и отчитане на по-малко приходи, отколкото реално е получила.
Коментирай

ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
10/08/2019
Аврам
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news