» Мис Тийн Чикаго
начало » Мис Тийн Чикаго
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Българка е най-красивата тийнейджърка в Чикаго
Софиянка спечели „Мис Тийн Чикаго“, иска да стане зъболекар

Николета Кравченко
www.BG-VOICE.com

(06/21/12) Българка беше обявена за най-красива на конкурса „Мис Тийн Чикаго 2012”. 18-годишната софиянка Даяна Добриков спечели надпреварата, която се проведе на 2 юни.

Повече от 300 участнички в 4 възрастови групи се бореха за короната. Даяна се състезава в 4-та възрастова група (16-19 г.), където бива избрана от 10-те най-добри участнички, и спечели първо място заедно с титлата „Мис Тийн Чикаго“ и правото да участва в националния конкурс „Мис Тийн Америка“ през декември в Орландо.

Конкурсът се състои от три етапа. В първия участничките разговарят в лично интервю със съдиите, където те имат възможността да ги опознаят и да разберат повече за техния характер. Във втората част момичетата се обличат в неофициално облекло, с което се чувстват удобно. В третата част на конкурса момичетата се представят в официални рокли и отговарят на въпроси пред публика. Целта на конкурса е да се покаже не само външната, но и вътрешната красота на момичетата, обясняват организаторите.

Диана живее от две години в Чикаго, но тази година за пръв път участва в подобен конкурс в Америка. Когато е живяла в България, е участвала в много състезания за красота, като е печелила и няколко от тях. Тя се решава да се включи в „Мис Тийн Чикаго“, когато нейна позната й казва, че малката й дъщеря ще участва в него.

„Всички участнички бяха много добри и аз се радвам, че можах да бъда с тях на този конкурс”, разказва Даяна. Нейната майка я подкрепя във всяко начинание и остава много горда с титлата и участието на дъщеря си в „Мис Тийн Чикаго“.

Даяна завърши средното си образование в Чикаго тази година. Има за цел да учи висше в „Елджин” и след това в UIC със специалност биология и химия. Мечтата й е да бъде зъболекар и да балансира семейство и кариера. Освен това Даяна се занимава с мода, която много харесва, с рисуване и обича много животните.
Коментирай

That's a sensible answer to a challenging quseoitn
( Katherine @ 2012-09-03 00:24:54 )
ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
09/21/2019
Гълъбин, Гълъбина
09/23/2019
Владислав(а)
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news