» BG измами
начало » BG измами
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Българин с апартамент в Trump Tower арестуван за измами
Съдът определи гаранция от $25,000 кеш

(04/06/12) 27-годишен българин, който живеел в апартамент в богаташкия Trump Tower в центъра на Чикаго, е в ареста, след като беше арестуван по обвинения за кражба на лични данни (felony identity theft).

Прокуратурата твърди, че Димитър Вангелов живеел в 4-стаен апартамент #44 B в луксозната сграда, където наемът е над 3,500 долара, карал скъп „Мерцедес" 500, но нямал доказуем доход. Когато бил арестуван в понеделник, Вангелов имал в себе си осем дебитни, кредитни и гифт карти на негово име, но кодирани с банковата информация на други хора. На полицията той казал, че се занимава с внос на автомобили.

Според документи, внесени в съда от прокуратурата в Илинойс, Вангелов е бил „част от сложна схема за кражби на самоличност и компютърни измами с над 300 жертви." Властите твърдят, че има още замесени в престъпната схема. Колко и кои са другите обаче не е ясно, а от прокуратурата казват, че разследването продължава. Според тях обаче Вангелов е спечелил десетки хиляди долара от схемата.

Във вторник съдът нареди гаранция от 25,000 долара кеш с условието това да не са пари, изкарани по престъпен начин, както и да предаде българския си паспорт на властите.
Коментирай

ми гепи си момчето, кво лошо, хахаха ...
( Пимпи @ 2012-04-24 01:31:36 )
ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
10/08/2019
Аврам
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news