» BG party
начало » BG party
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Супер дискотека в Шаумбърг примамва клиенти с Бг музика

(10/06/11) “Raven” - най-новата дискотека в северозападните квартали на Чикаго планира да привлече клиентела с партита строго ориентирани към големите етноси. Всеки уикенд ще се редуват поляци, мексиканци, българи, гърци и руснаци.
Клубът, който преди време се казваше „Heat”, предлага безплатен паркинг и удобно разположение.

На първия етаж разполага с три бара и голям дансинг, който е покрит с въртящи се светлини и периодични пориви на пушек-машини. Друго осветление идва от големи, старомодни полилеи, и висящи жици със светлини по краищата. Украсата се съчетава с името на клуба „Raven” (гарван), като части от стените са боядисани в бяло и са с огромни черни пера на гарван. Омекотени пейки и извити сепарета в сметанов и кафяв оттенък, предлагат удобни места в близост до баровете и дансинга.

Вторият етаж се отличава с още три бара и стъклен балкон, който предоставя изглед на всички действия по-долу. На горния етаж обикновено се правят партита на известни личности и тяхното обкръжение. Има затворена ВИП-стая и дивани, където гостите могат да виждат и да бъдат видени от останалата част на клуба. Оскъдно облечени „Go-Go“ танцьорки изпълняват секси танци на малка сцена на първият етаж и зад стъкло в един от баровете на горния етаж. Ди Джейският подиум разполага с гигантски знак с името на клуба, с LED панели, благодарение на които буквите постоянно променят цветове си и светлината излиза през стъклената фасада, така че е невъзможно да пропуснете клуба от пътя.

Raven е имал изпълнители като Миа Мартина, Крис Уилис, Трей Сонгс, Лудакрис, Майк "Situtation" от Джърси Шор,Ейкън, Ник Хоган и Анджелина от Джърси Шор.

На 22 октомври (събота) клубът ще е домакин на българското „Поп Фолк Мегамикс Парти“ като предоставя втория етаж. Организаторите обещават специални цени на уискито и водката, както и подаръци за всички присъстващи. Български бармани и сервитьорки са осигурени специално за случая. Гост ще бъде DJ Pafff, който ще изненада всички с перфектен микс от нови хитове и класики.
Работното време на клуба е от 9рм до 3ам. Адреса е 616 E Golf Rd, Schaumburg, IL.
Коментирай

Всичко това е много хубаво, но защо българското парти е "ПОП-фолк мегамикс" ?! При условие, че в ПОП-фолка няма почти нищо българско, освен езика на който пеят
(и това не винаги..) - това ли е тематиката на Българското парти?! Порно...
( pukhcho @ 2011-10-07 16:14:15 )
8S0APL I serched through the internet and got here. What a wonderful invention of the mankind. With the help of the network you communicate, learn, read !... That helped us to get acquainted!....
( buy cheap oem software @ 2012-02-12 10:18:10 )
ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
10/08/2019
Аврам
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news