» Медицина
начало » Медицина
сподели във  Facebook  Svejo.net 
Доктор Кравцов премахва болки в гърба, лекува травми и наранявания
Десетки пациенти на известния хиропрактик са му вечно благодарни

Доктор… помага на пациент в своя кабинет
Николета Кравченко
www.BG-VOICE.com


(09/29/11) Хиропрактиката (или чакръкчийство – бел. ред.) е едно много интересно, но и също малко непонятно за много хора занимание. Такъв е случаят и със семейство Йорданка и Иван Максимови, които допреди 5 години не бяха чували за такива терапевтични услуги. Но след като разбират за доктор Валериан Кравцов, те не само научават какво е хиропрактика, но тя им помага да излекуват болки, които други лекари не могат.

„Преди 5 години имах болки на дясната ръка, които идваха от нерви в гръбначния стълб. Отидох на физиотерапевт, но състоянието ми не се подобряваше. Тогава чух за д-р Кравцов. Реших да отида и за по-малко от месец той излекува болките в ръката ми. Цените бяха приемливи и той работи много професионално“, споделя Йорданка Максимова.

Тя остава доволна не само от услугите на чакръкчията, но и състоянието й драстично започва да се променя всеки път когато го посещава. Неговият метод на безиглова акупунктура, упражнения и агресивен масаж помагат на Йорданка да се почуства по-млада, здрава и енергична, което е причина и до ден днешен тя да ползва неговите услуги.

„Ние помагаме на всички и ги караме да се чустват комфортно и като едно семейство“, коментира д-р Кравцов, който практикува от 1999 г. Той помага при болки на гръбнака, мускулите и нервите, причинени от катастрофа, работни инциденти и други леки и тежки наранявания, както и за профилактика.

При неговата методика болката се замразява чрез физическа манипулация за наместване на ставите, както и с помощта на множество физически упражнения, акупунктура, тригерна точкова терапия и правилна диета за спомагане на по-добро циркулиране на кръвта и отпускане на мускулното напрежение, причинено от нерви.

„През 2008 г. претърпях тежка катастрофа и имах ужасни болки в гърба. Ходих при д-р Кравцов три пъти в седмицата за един месец и половина. Почуствах се като нов човек. Слага ми електрони по гърба, за да ми пулсират мускулите, прави ми масажи, даде ми упражнения за вкъщи за разпускане на мускулите. Добър човек е. Гледа да направи добро на хората“, споделя Иван Максимов, който също остава доволен от услугите на хиропрактика и до ден днешен ходи при него за профилактика.

Д-р Кравцов говори английски, руски и също така има преводач на български в офисите си, които се намират на 1645 South River Road, suite 14, Des Plaines, 60018 и 8 South Michigan Ave, suite 612, Chicago, 60603. Той работи в Des Plaines понеделник, сряда, петък и събота, а вторник и четвъртък е в офиса в Чикаго. Приема всички видове застраховки (без “Медикеър”, “Медикейд” и HPO), както и плащания кеш и с чек.

„Ние приемаме всеки и помагаме на тези, които има нужда от нашата помощ, независимо от тяхното (физическо и финансово) състояние“, споделя д-р Кравцов, който може да бъде потърсен на телефон 847-361-4971.
Коментирай

It's a relief to find someone who can explain thigns so well
( Mahlomola @ 2012-07-11 08:13:06 )
ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
10/08/2019
Аврам
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news