» ЗАКОН
начало » ЗАКОН
сподели във  Facebook  Svejo.net 

Българин обвинен за АТМ измами избягал от САЩ
Доказателствата срещу Михаил Василев са косвени, твърди адвоката му

Българин, обвинен за АТМ измами в Охайо е нарушил гаранцията си и вероятно е избягал в Германия.
Съдът в Лорейн каунти, щата Охайо издаде заповед за ареста на 26-годишния Михаил Василев. Срещу него се води дело за измами със скиминг устройства на банкомати след като беше арестуван през май миналата година. Тогава съдът го пусна под гаранция от 10 000 долара. От октомври обаче Василев не се е появявал в съда. Според адвоката му обаче присъствието на българина не било нужно на тези заседания на съда преди същинското дело. Българинът живеел в Чикаго.

От полицията подозират, че младежът е част от българска престъпна група за източване на карти. Адвокатът на Василев обаче твърди, че доказателствата срещу клиента му са само косвени. Българинът е арестуван през май миналата година след като служители на Charter One Bank открили скиминг устройство на един от техните банкомати в градчето Елирия, щата Охайо. Камерите на банкомата обаче не са заснели Василев да слага скиминг устройството.

Полицаите намерили лаптоп, VISA гифт карта, а банкови разпечатки показват, че Василев е направил няколко трансфера от близо 10 000 долара към България преди това. GPSa в колата на българина показвал адресите на няколко банки в района на Толедо, Охайо в папката със скорошни адреси. Адвокатът на Василев обаче твърди,че притежаването на лаптоп и GPS не е незаконно и нито една от уликите не доказва участие на българина в измама.

От прокуратурата в Охайо не са решили дали ще екстрадират Василев, ако бъде арестуван в Европа

Коментирай

41vAce I read and feel at home. Thanks the creators for a good resource..!
( buy cheap oem software @ 2012-02-11 19:24:08 )
ТЕКСТ:
ИМЕ:
E-MAIL:
ВЪВЕДЕТЕ КОДА:
     


 
реклама
 
ПРАВОСЛАВЕН
КАЛЕНДАР
07/19/2019
Илия, Илиян, Илияна, Илko, Илka
07/21/2019
Магда, Магдалeна
07/24/2019
Анна, Янa, Eнko
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
реклама
реклама
 
 
 
Условия за ползване | Всички права запазени © 2009 JD Omnimedia L.L.C.   RSS news